Espresso Spesialisten

Just another EspressoSpesialisten Sites site

Linea PB

En pålitelig klassiker er fornyet

Omfattende oppdatering av både teknikken og designet til et industriikon!

Gjennom Linea PB har Piero Bambi strammet opp designet og trimmet de prestasjonene som gjorde Linea Classic til et spesialkaffe-ikon. Linea PB introduserer oss til en ytelse, pålitelighet og et håndverk som allerede er kjent, men allikevel forfriskende  ny.

Linea PB representerer den første absolutte tekniske og designmessige oppgraderingen iløpet av de nesten 25 årene Linea-serien har vært i produksjon. I særegen stil med kropp av blankpolert stål, men med enklere linjer og lavere profil.

For å komplettere oppdateringen er Linea PB utstyrt med et nytt brukergrensesnitt som gir baristen en økt og mer direkte kontroll over maskinens funksjoner; blant annet gjennom integrerte vekter i spillbrettet og styringssystemet Auto Brew Ratio.

Les mer