Espresso Spesialisten

Just another EspressoSpesialisten Sites site

Eksklusivt

Espressospesialisten tar over distribusjonen av Mahlkönig, Ditting & Anfim i Norge

 
Hermelin Handels AB har siden januar 2016 vært salgs- og servicepartner for Hemro Group og deres merkevarer i Norden, og har nå innledet et samarbeid med Espressospesialisten AS i Norge.
 
Samarbeidet innebærer at Espressospesialisten eksklusivt påtar seg distribusjonen av Hemro Groups merkevarer; Mahlkönig, Ditting og Anfim i det norske markedet.
 
Service og teknisk support vil bli utført av Espressospesialistens søsterselskap Barista Service AS.
 


”Vi er veldig glade for å introdusere Espressospesialisten som vår partner i Norge. Selskapet er godt etablert i det norske markedet, kjenner kundene godt og vil være i stand til å møte de høye kravene på best mulig måte. De har gode ferdigheter, en lidenskap for virksomheten og deler vår lidenskap for kaffe”, sier Hermelins salgsdirektør Achilles Karantoniou.


”Vi er overbevist om at samarbeidet med Hermelin Handels vil skape umiddelbare synergier for våre kunder i Norge. Den økte tilgjengeligheten både på produkter og service vil komme Mahlkönig, Ditting og Anfim sine brukere til gode over hele landet. I sum vil partnerskapet gi våre kunder økt faglig tyngde; noe som igjen vil påvirke resultatet i alle kaffekopper som serveres der ute”, sier Espressospesialistens styreleder og eier Patrick Watz.


 

Hemro Group

Bedriftene i Hemro Group designer, produserer og distribuerer kaffekverner av høyeste kvalitet for kunder over hele verden. Teknologisk innovasjon og lidenskap for spesialkaffe er grunnlaget for Hemro Groups unike produktportefølje som består av de førsteklasses merkevarene Mahlkönig, Ditting og Anfim.

mahlkonig_ditting_anfim 9 x 4

Hermelin Handels

Hermelin tilbyr høykvalitative, helautomatiske og manuelle espressomaskiner og filterkaffemaskiner kverner og annet kafferelatert tilbehør. Vårt dekkende produktsortiment inneholder alt fra produkter tilpasset kontoret til spesialkaffebaren, hvilket gir oss muligheten til å jobbe med alle typer kunder. Våre førsteklasses produkter finnes på mange av Sveriges hotell, restauranter, caféer, storkjøkken og innen servicehandelen samtidig som vi også hjelper kontorer og arbeidsplasser rundt om i landet med kaffemaskiner og espressomaskiner – alltid med fokus på høyeste kvalitet i koppen.