Espresso Spesialisten

Just another EspressoSpesialisten Sites site

Hipster

Nordisk samarbeid med 3TEMP

 
3TEMP er navnet på bedriften som står bak nyheten og suksessen Hipster. Selskapet ble stiftet av Patrik Stridsberg, Jarl Nilson och Anders Eriksson i 2013.

Teamet som tilsammen har svært lang erfaring på området har siden starten utviklet og produsert innovative kaffebryggere.

De grunnleggende verdiene til 3TEMP er å alltid etablere partnerskap med- og sette baristaen i fokus, for på den måten å bidra til en perfekt kopp kaffe for kaffegjesten. Ambisjonen er å utvikle unike produkter i kombinasjon med å være et ledende kunnskapssenter.

Bakgrunnen for partnerskapet med Espressospesialisten i Norge, Sverige, Danmark og USA er å nå ut til stadig flere kunder som stiller høyere krav.

I tillegg til selve maskinene vil partene samarbeide hele veien frem til den optimale kopp kaffe; være seg både gjennom kvalitetssikre installasjoner og grundig opplæring.
 

Møt Hipster

 
Det hadde kanskje vært best å kalle denne nyvinningen for noe annet enn en kaffebrygger; men til nå har vi ikke funnet dette uttrykket. Kanskje har du et bra forslag? Ulikhetene med en tradisjonell brygger er dog enorme. Du kan skape oppskrifter for alle dine ulike typer kaffebønner, alle skreddersydd for å skape den optimale koppen, og alt gjøres enkelt via det intuitive brukergrensesnittet på tablet´en.

Produktene er designet og produsert i Sverige. Presisjon på vanngjennomstrømming, temperatur og tid er som alltid kritiske faktorer og innen dagens spesialkaffebransje med ofte lysere brent kaffe, stilles det enda høyere krav til kontrollen på disse parametrene.

Det vi alle ønsker er å få frem kaffens unike karakter, smaket og dufter.

En Hipster passer så og si overalt, men kanskje best på kaffebarer & caféer og hoteller & restauranter som setter kaffeserveringen i høysetet, Du kan selv avgjøre hvor mye du vil brygge; fra 150 ml tll 2,5 liter. Velg din egenskapte oppskrift og mengden du vil brygge, fyll filteret med nymalt kaffe og start bryggingen: Nyt!

Idag leveres Hipster i tre forskjellige utgaver; henholdsvis Hipster 1 group, Hipster 2 group og Hipster Under Counter.