Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Eversys

Kvalitativ, effektiv og konsekvent. Hils på Eversys.

 
Vi er stolte av å introdusere Eversys; et konsept til arbeidsplasser og serveringssteder som ønsker å bringe kaffeserveringen effektivt til smakfulle høyder. Med passion for kaffe og bruk av komponenter av svært høy standard har den innovative produsenten fra Sveits ikke bare konstruert allsidige og driftssikre modeller; de lager superautomatiske espressomaskiner som legger seg tett opptil standarden på tradisjonelle maskiner.
 
Kvaliteten og repetérbarheten på kaffen sikres blant annet gjennom det revolusjonerende systemet ETC (Extraction Time Control), hvor selvkalibrerende kverner sørger for at man alltid får den drikken man programmerte i utgangspunktet. Går ekstraheringstiden ut av kurs, justerer maskinen seg simpelthen selv.

Legg til patentet Everfoam og du får servert melkeskum med en tekstur og struktur kun svært habile baristaer er i stand til å gjøre for hånd.

Med Eversys Telemetry får du (og våre teknikere) alle tenkelige ønskelige data, og den som sitter på hovedkontoret har dermed full oversikt over hva som går inn og ut av maskinen. Utstyret kan rapportere alt fra inntekter og kostnader til å sende over eventuelle tekniske alarmer. Denne informasjonen skaper forutsigbarhet og sørger for at eventuelle feil kan bli utbedret på en proaktiv og effektiv måte.

Den modulbaserte konstruksjonen reduserer eventuell nedetid til et minimum ved service intervaller; teknikeren vipper simpelthen ut den eller de modulene (av totalt 5) som skal vedlikeholdes, og erstatter disse med moduler som brukes i mellomtiden. Servicen kan dermed utføres i bakgrunnen, uten at serveringen påvirkes.

Kort fortalt slås to tradisjonelle espressokverner, én manuell espressomaskin og et separat kjøleskap sammen til én og samme plassbesparende kaffestasjon.

Eversys tilbyr produktseriene E’ og C’. Seriene skiller seg fra hverandre rent kapasitetsmessig og visuelt. Utover dette er tilberedningsprinsippene identiske.

_________________________________________________________________________________________

Matt Perger har lenge utfordret bransjens syn på superautomatiske espressomaskiner, og nå jobber han med Eversys for å utvikle produktene deres. Matt er kjent som grunnleggeren av Barista Hustle, og ble World Brewers Cup Champion i 2012, kom på andreplass i 2013 og tredjeplass i 2011, og i 2014 ble han Coffee in Good Spirits World Champion. Han har dette å si om Eversys:
 
Eversys is right at the forefront of coffee making tech, so I’m excited to be working so closely with the team behind it. I’m a big believer in super automation freeing baristas to do what they do best – bringing the human touch to coffee making. I’m in this industry for the love of coffee, and Eversys’ technology is raising the bar to deliver quality coffee for everyone. Only two years ago, I gave a talk at La Marzocco’s Out of the Box, where I predicted that super automatic machines would one day provide an authentic challenge to traditional machines. Fast forward to today, and Eversys is the super automatic manufacturer to make the breakthrough, with machines that provide coffee quality and steadfast consistency.
 
Om du er interessert i å høre mer om hva han har å si om superautomatiske espressomaskiner kan du se hans foredrag fra La Marzoccos «Out of the Box» event her:
 

 

 

 
Patrick Watz – Eier og grunnlegger av Espressospesialisten mener at:
 
Med Eversys kan vi gjøre god kaffe enda bedre i segmenter hvor vi ikke har hatt samme påvirkningskraft tidligere. Vi er stolte av å representere det vi mener er den ledende produsenten innen denne produktkategorien.
 
Axel Martinussen – ny Salgssjef i Espressospesialisten sier at:
 
Med 15 års bransjeerfaring har jeg aldri sett liknende. Jeg tror Eversys er en game changer, noe  jeg selvfølgelig har veldig lyst til å følge videre. Det er simpelthen den beste maskinen jeg noensinne har sett.