Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Marco MIX

Maksimal presisjon i et minimalt format

 
De irske ekspertene på varmtvannsbrygg, Marco, hadde et av de heteste produktene på World of Coffee i Budapest 2017, da de viste frem sin prisvinnende “MIX”-serie. I tillegg til å være plassbesparende og meget veldesignet, er det de mest økovennlige vanntårnene på markedet. Dermed er det kanskje ikke rart at MIX vant SCAs Best New Product Award 2017 i kategorien kommersielt brygge- og serveringsutstyr for kaffe og te.
 
MIX T8 og PB3 er komplette vannløsninger til å ha oppå benken og MIX UC3 og UC8 er modulære. De to sistnevnte kan kombineres med MIX 1 eller MIX 3 som stikker opp av benken i formen av en slank font i rustfritt stål som med et delikat hvitt lys signaliserer at de er slått på. Med overbenksversjonen av MIX kan også dryppeskålen bygges diskret inn i benken. Alle vanntårn i serien har vakuumisolert tank istedet for ytre isolasjon, hvilket bidrar til mindre varmetap.
 
MIX-fonten kommer som enknapps- eller treknappsversjon, sistnevnte lar vannet disponeres i tre forskjellige temperaturer og tre forskjellige volumer. Vanntårnet passer for alle som ønsker et presist varmtvannsystem, og tar bryggingen på alvor. Et kaffehus som gjør nettopp det er svenske Koppi. I et intervju med Sprudge hadde medgrunnlegger Anne Lunell dette å si om Marco MIX:
 
“Jeg syns den er flott fordi seriøse kaffebarer idag også bryr seg om te, og trenger en kombinasjon av forskjellige bryggeprofiler. Vi bruker alltid for mye vann, men MIX forhindrer sløsing. Hvis du har en oppskrift for kaffe eller te så bare programmerer du det.”
 
Finn alt i Marco MIX-serien her