Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Festtilbud!

Drømmer du om espresso hjemme?

Vi er stolte samarbeidspartnere med The Barista League andre år på rad og i anledning arrangementet, som skal holdes hos oss 24. mars, har vi laget tidenes deal! Om du kjøper en Linea Mini får du en Mazzer LUX D på kjøpet! Linea Mini er en proff espressomaskin i hjemmeformat, og med ei kvern på kjøpet er plutselig kaffedrømmen komplett.
 
Om du kommer på The Barista League og drar med espressomaskin og kvern, sparer du hele 12.000 kr (inkl. moms)! På toppen av dette får du med deg en skikkelig feiring av baristakunsten, ettersom baristaer flyr inn fra hele Europa for å konkurrere om heder, ære og en tur til Amsterdam for World of Coffee-messen. Det blir litervis av nydelig kaffe og gratis øl til gjester, så vel som utøvere.
 
Meld deg på The Barista League og møt opp hos oss i Tromsøgata 5B mellom klokka 18:00 og 23:00 for spenning, moro og en riktig god deal for alle kaffelskere.
 
Billettene til TBL er billige og forsvant fort i fjor, så skaff deg din her!