Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Avsluttet

Hipsterens adjø

Espressospesialisten har siden høsten 2016 markedsført porteføljen av kaffetraktere (bedre kjent som Hipster) fra den svenske produsenten 3Temp.
 
Med bakgrunn grunnleggende forskjellige syn på de videre salgs- og markedsstrategier har Espressospesialisten valgt å avslutte dette samarbeidet, og vil fra og med 1. april 2018 ikke lenger aktivt markedsføre 3Temps produkter.
 
Vi vil imidlertid sørge for å oppfylle de krav og forventninger vi har skapt ovenfor våre kunder gjennom vårt snart 2 år lange distribusjonssamarbeid. Vi har fortsatt høye tanker om Hipster som produkt og vår søsterbedrift Barista Service vil fortsatt tilby vedlikehold på utstyr produsert av 3Temp og levert av Espressospesialisten. Vår assistanse vil med andre ord være tilgjengelig gjennom hele produktsyklusen men med bakgrunn i ovennevnte vil vi naturligvis oppfordre kunder som ønsker nye produkter om å kontakte produsenten direkte. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for våre kunder.
 
Vi takker for samarbeidet og ønsker 3Temp lykke til i fremtiden.