Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

EK43 S

Lavere kvern, opphøyd kaffeopplevelse

 
Mahlkönig lanserte nye EK43 S med sitt plassbesparende karosseri til stor begeistring på HOST 2017. Etter det bestemte de seg for å også oppgradere den suksessfulle EK43, og alle nyere modeller vi derfor ha forbedret av/på knapp og andre oppgraderinger.
 
Vi har lenge ført Mahlkönigs kverner og tilbyr deg nå EK43 S som tilbyr de samme kraftfulle egenskapene til EK43 i et nettere og plassbesparende format. Kvernen passer inn hvor som helst ettersom den mestrer et vidt spekter av malningsgrader, fra espressoshots til filterkaffe.
 
Mahlkönig støtter internasjonale baristakonkurranser, events og workshops over hele kloden. De er den offesielle kvernsponsoren til World Barista Championship, og vil fortsette å sponse mesterskapet, nå med EK43 S. Med over 90 års erfaring og med genuin dedikasjon til kaffe har Mahlkönig utviklet de mest foretrukne kvernene i verden, og denne modellen er ikke et unntak.
 
Les mer om produktet her
 
I denne videoen kan du se og høre om oppgraderingene til EK43 og EK43 S på HOST 2017