Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Brennhett

Mye større, men like bra!

 
Visste du at vi tilbyr langt større løsninger i kaffebrennerutvalget vårt? Diedrichs CR-serie (står for «commercial roaster»), kan takle fra 35 og opp til 280 kilo bønner per omgang. Maskinene er perfekte for deg som vil brenne større mengder kaffe men fortsatt beholde kvaliteten, kontrollen og presisjonen man får med de mindre butikkbrennerne i IR-serien.
 
Slik som i Diedrichs IR-serie bruker også CR infrarød stråling. Dette halverer utslipp av giftige gasser sammenliknet med tradisjonelle brennere. Designet gjør maskinene også svært energieffektive, hvilket igjen reduserer brukskostnadene kraftig. I alle brennerne, både IR og CR, finner du nå også en maskinvareoppdatering. Deres andregenerasjons automatiseringsprogram (Zenyth) fortsetter å revolusjonere profilbrenning. Den oppdaterte Z II-automasjonen bruker maskinvare av industriell kvalitet, har forenklet brukergrensesnitt og gir operatøren muligheten til å finjustere og kontrollere brenningen enda mer presist enn før.
 
De amerikanske brenner-byggerne lager hver eneste maskin hver for seg, med et vanvittig godt håndlag og øye for detaljer. Du kan være sikker på at dette er maskiner som holder i lang tid, ettersom det finnes Diedrichbrennere ute i markedet som har gått jevnt og trutt i over 35 år. De er laget av flere generasjoner av kaffefolk, og gis videre til enda flere generasjoner kaffeelskere. Både gjengen i Diedrich Roasters og vi i Espressospesialisten, Barista Service og Barista School er klare til å bistå deg på din reise inn i brenneribransjen, uansett hva det skulle være.
 
Finn alle Diedrich-brennerne og les mer om dem her>>
 
 
«Det er litt som med Apple-produkter -Diedrich-brennere er veldig intuitive og brukervennlige å operere. De er oversiktlige og lette å justere.»
 
– Magnus Lindskog fra Supreme Roastworks
 
«When Onyx Coffee Lab was first started, we wanted two main things in a coffee roaster. We desired a roaster that produces an extremely clean cup of coffee and one that allowed us to consistently roast the same batch time and time again. With Diedrich Roasters we got both!»
 
– Mark Michaelson fra Onyx Coffee Lab
 
 
I denne videoen prater kunnskapsrike Zack Lyman fra Diedrich Roasters om CR-35:
 

 
Her er en amerikansk nyhetsreportasje om hvordan Diedrich-maskiner lages: