Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

OCD V2

Har du OCD?

Sasa Sestic, grunnlegger av ONA Coffee og vinner av World Barista Championship, har designet den revolusjonerende OCD-kaffefordeleren. Versjon 2 er selvjusterende etter hvor mange gram kaffe du bruker i din filterkurv, og sørger for at du kan tampe perfekt fordelt kaffe hver eneste gang.
 
Kaffehuset ONA i Australia har ett enkelt mål: Å lage verdens beste og mest bærekraftige kaffe. Dette målet skinner gjennom i deres produkt OCD V2, som bidrar til at man kan ta kontroll over variablene under bryggeprosessen. Det hele begynte med én manns lidenskap for den perfekte kopp med kaffe og hans besettelse for å finne den, og OCD-kaffefordeleren ble en viktig del av dette puslespillet.
 
Du kan også dra fordeler av bedre fordeling, for vi har OCD V2 i vår nettbutikk! Skaff deg en her>>