Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Q2

KVALITET, KONSISTENS OG FLYT

En topp espresso er ikke verdt mye om den ikke kan gjentas, og med Puqpress får du konsistent trykk og jevn tamping hver eneste gang. Du tar kontroll over en variabel, og slipper å tenke på om hver barista tamper likt eller ikke. Puqpress minsker dermed usikkerhet rundt hvilke andre maskiner som eventuelt må justeres for at espressoen skal bli helt perfekt. Enten du brenner kaffe eller driver kaffebar er Puqpress et nyttig verktøy for å sikre kvaliteten på tampingen.
 
Barista Technology har nå lansert Puqpress Q2, og vi har akkurat fått den inn! De har samtidig forenklet Q1 med små endringer i design og kun ett fargevalg, nemlig sort med grå detaljer. Vi har satt ned prisen noe på Q1.
 
Q2 er forbedret med non-stick tamper base i nanomateriale, trinnløs justering av høyde på gaffel, den er tilpasset bruk med nakent portafilter, og kommer i fargene matt sort eller matt hvit. Skaff deg Q2 her>>