Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Modbar

MYE MER ENN BARE ET KUNSTVERK

Det er en sann glede å presentere det nyeste tilskuddet i maskinparken vår, nemlig Modbar AV. Gjennom et helt unikt samarbeid med kjente og kjære La Marzocco har det nyskapende amerikanske «Modbar» utviklet en ny espressomodul. AV er ikke bare en litt forbedret versjon av deres EP-modell, men en maskin laget helt på nytt, fra bunnen av, og basert på La Marzoccos Linea PB.
 
Modbar har stort fokus på gjesten i baren i alt de gjør. Som sin forgjenger er også AV en espressomaskin som åpner baren og gjør det enkelt å kommunisere mellom barista og kunde, og den kan kombineres med steammodulen og håndbryggsmodulen. Modbar gjør det mulig å bygge baren akkurat slik du ønsker den, og med AV kan man koble to espressokraner til én underbenksmodul. Mulighetene er mange når alt er modulært.
 
Baristaers og teknikeres ønsker og råd er blitt lagt stor vekt på under utviklingen av Modbar AV. Den svarer til baristaers ønske om en pålitelig, konsistent og vakker maskin som symboliserer gjestfrihet og åpenhet. Underbenksmodulen til AV gir også lettere tilgang til vann- og avløpstilkoblinger enn før. Resultatet er neste generasjon av modulære maskiner. Den har beholdt Modbars ikoniske utseende, og leverer en elegant espressokran over benken med et enkelt brukergrensesnitt, pålitelig automatisk volumetrisk dosering, og muligheten for integrerte vekter som passer til arbeidsflyten i en moderne kafé.
 
Kort og godt: Modbar AV er støttet av 90 år av La Marzoccos ekspertise innen espressomaskinteknologi, og tilbyr et kunstverk til baren med en arbeidshest under benken.
 
Les mer om Modbar AV her >>