Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Espressomaskin er stjerne i ny NRK-serie.

La Marzoccos helprofesjonelle hjemmemodell GS/3 spiller en prominent rolle i den nye dramaserien Exit på NRK. Her kan du lese mer om espressomaskinen rollefiguren Adam har på kjøkkenet sitt.
 

La Marzocco GS/3

 

Høy prestasjon hjemme – La Marzocco’s teknologi og ytelse i et elegant og kompakt design.

 
La Marzocco sitt ingeniørteam bestemte seg for å ta den mest avanserte La Marzocco-teknologien og overføre det til en hjemmemaskin. GS/3 har det termiske stabilitetssystemet som brukes i Strada modellen, inkludert et forvarmingssystem, digital PID-regulator, mettede grupper og digitalt display. Disse funksjonene skaper en luksuriøs espresso-platform: alt du kan håpe på for noen som ønsker å nyte espresso av beste kvalitet. Alt som er igjen for deg å gjøre er å kverne, dosere og tampe.

Vil du vite enda mer om maskinen, les mer her.