Espressokverner

Espressokverner fra Mazzer, Mahlkönig og La Marzocco, viden kjent av kaffebransjen for deres stabilitet, pålitelighet og presisjon. Vi kan tilby et bredt utvalg espressokverner, fra kverner hvor baristaen gjør det meste av jobben til kverner som gjør alt for deg.

Espressokvernen må matche espressomaskinen og må kunne levere kvernet kaffe av høyeste kvalitet, uavhengig av mengde. Når du velger espressokvern er det viktig at den er stabil, nøyaktig og presterer godt under press. Enten du vil ha koniske eller flate kniver, grind by weight, stillegående motor eller "zero retention" for optimal kaffe, så har vi espressokverner til alle formål. Det er bare opp til deg å bestemme hvilken modell som passer dine behov. 

  • Mazzer

    Espressokvernene fra Italienske Mazzer er viden kjent for at de er slitesterke, konsistente, presise og utstyrt med ypperlige industrikniver.

  • Mahlkönig

    Tyske Mahlkönig er en av de ledende merkene for profesjonelle kverner og har dedikert seg til kverning av kaffe i mer enn 80 år. De legger sjela si i knivbladene og dets stål, og resultatet er kverner av aller høyeste kvalitet.

  • La Marzocco

    En delt lidenskap for tradisjon og jakten på kvalitet og overlegen pålitelighet fortsetter å skille selskapet fra andre produsenter. Selv i dag blir hver enkelt maskin, laget på bestilling for våre kunder, nøye fulgt opp i hvert trinn av spesialiserte håndverkere.

Kontor & showroom

Tromsøgata 5 B

NO-0565 Oslo

+47.46.96.96.96

post@espressospesialisten.no

Følg oss

© 2020 Espressospesialisten AS

0
ES_NOR_MAIN_LOGO_COLOR.png