Profesjonelle kaffetraktere

Nordmenn elsker filterkaffe og vi tilbyr de beste filterbryggerene på markedet. Bunn sine kaffetraktere er kjent for å ha uovertruffen stabilitet og brukervennlighet. Trakterne fra 3Temp, med sine unike design, gir baristaen friheten til å optimalisere hvert enkelt brygg.

  • Bunn

    Kaffetraktere fra kvalitetsmerket BUNN lar deg tilpasse kaffetrakteren til dine behov. Kaffetraktere fra BUNN er pålitelige, konsistente og veldig temperaturstabile. Med en profesjonell kaffebrygger fra BUNN trenger du ikke gå på kompromiss med kvalitet, selv om du brygger store mengder kaffe på en dag. Kaffetraktere fra BUNN kommer med et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt som gir en forbedret opplevelse når du bruker og programmerer favorittoppskriftene dine.

  • 3Temp

    Hipster er en unik brygger, som i motsetning til andre bryggere i markedet lar oss velge temperatur og bryggemetode for hvert brygg. Nøyaktig temperatur, flow-rate og pre-brygg er kritiske faktorer for å oppnå ønsket ekstraksjon og for å gjenskape den samme smakopplevelsen gang på gang.

Kontor & showroom

Tromsøgata 5 B

NO-0565 Oslo

+47.46.96.96.96

post@espressospesialisten.no

Følg oss

© 2020 Espressospesialisten AS

0
ES_NOR_MAIN_LOGO_COLOR.png