top of page

ESPRESSOSPESIALISTEN

Høykvalitets utstyr for den lidenskapelige barista

Espressospesialisten ble etablert i 2007 med den grunnleggende målsetningen om å bidra til å gjøre det beste ut av din kaffe. 

P1040038_edited.jpg

Kjære barista!

Som Skandinavisk importbedrift tilbyr vi noen av verdens flotteste kaffe- og espressomaskiner til spesialkaffebransjen i Norge, Sverige og Danmark.

 

Vi deler lokaler med to søsterselskaper (Barista Service og Barista School) som også ufortrødent jakter på den optimale kaffen, riktignok med vedlikehold og kunnskapsformidling som sine respektive servicetilbud.
 
Sammen er vi stolte av de lange relasjonene vi har til våre eksisterende kunder og vi etterstreber alltid nærhet og langsiktighet med våre nye. Å sette dine (og dine kunders) behov først, har vært og vil alltid være avgjørende for vår fremgang.

 

Har du lest helt hit så vil vi tro at du er en lidenskapelig kaffedrikker? Du er kanskje allerede velsignet med utsøkte kaffebønner og har begynt å sette krav til ditt kaffeutstyr?
 
Da foreslår vi at du tar kontakt; enten det er for å lære mer om vårt produktsortiment, for å fikse maskinen din eller bare for å slå av en uforpliktende prat og dele en deilig kaffe med oss.

 

Gjør gjerne en avtale på forhånd slik at vi har tid til en kaffe med akkurat deg :)

 

Du finner våre kontaktdetaljer nedenfor.

 

Vel møtt!

Kontaktpunkter

Ordre & lager: ordre@espressospesialisten.no

Salg: salg@espressospesialisten.no

EHF: 9908:891395752

Faktura PDF: 891395752@autoinvoice.no

Org.nr: 891395752MVA

Telefon: (+47) 46 96 96 96

Åpningstider: mandag - fredag 08:00 - 16:00.

Kontor, lager & showroom: Tromsøgata 5 B, 0565 Oslo

bottom of page