Espressospesialisten

Just another Espressospesialisten Sites site

Om oss

Det beste i livet er laget for hånd

 
Kaffe: Dyrket for hånd. Plukket, vasket og sortert. Alt for hånd.
 
Er du barista eller kaffebrenner, er du vår hverdagshelt. Velsignet med utsøkte kaffebønner vet vi nemlig at du setter krav til ditt kaffeutstyr.
 
Espressospesialisten ble etablert med den grunnleggende målsetningen om å optimalisere våre kunders kaffe. Som importbedrift tilbyr vi noen av verdens flotteste kaffe- og espressomaskiner til serveringsbransjen i Norge, og har gjort dette siden 2007.
 
Vi har lange og sterke relasjoner til våre eksisterende kunder og etterstreber alltid nærhet og langsiktighet med våre nye. Å sette kundens, og våre kunders kunder behov først, har vært og vil alltid være avgjørende for vår fremgang.
 
Espressospesialisten har også to søsterselskaper som etterstreber den optimale kaffen, riktignok med preventivt vedlikehold og kunnskapsformidling som verktøy; henholdsvis Barista Service AS og Barista School AS. De tre selskapene har kontorer under samme tak i Oslo.
 
Du finner oss i Tromsøgata 5B i Oslo. Men gjør gjerne en avtale på forhånd, slik at vi har tid til en kaffe med akkurat deg:)