• Espressospesialisten

20 raske med: Anette

Du har kanskje møtt oss på jobb, ute på serviceoppdrag, på et kurs eller over en kopp kaffe, men hvor godt kjenner du oss egentlig? Og hvor godt kjenner vi hverandre? Hver måned vil du få muligheten til å bli litt ekstra kjent med alle oss som jobber i Espressospesialisten, Barista Service og Barista School, og forhåpentligvis så lærer du noe nytt om oss. Bli litt bedre kjent med dama bak Internett; Anette! 💃🏻

1. Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg er Anette Eveline, ei simpel jente fra Hedmark. Jeg jobber med markedsføring for Espressospesialisten, Barista School og Barista Service, også prøver jeg å sørge for at alle kunder som kommer innom kontoret vårt blir tatt godt imot.


2. Hvor i verden kommer du fra?

Samma å je er henn i væla, bære je kænn sjå Mjøsa. Eller nærmere bestemt Hamar.


3. Hva gjorde du før du begynte i Espressospesialisten, Barista School og Barista Service?

Jeg har gjort ganske mye, men noe av det siste jeg gjorde var å studere journalistikk og markedskommunikasjon, også jobbet jeg som daglig leder i Kaffebrenneriet.


4. Hva ville du bli da du var liten?

Først så ville jeg bli flyplass, men det var litt vanskelig, så da var jeg mest opptatt av å bli noe som man kunne bli rik av, så det vekslet mellom advokat, psykolog eller lege. Og psykolog er noe jeg faktisk alltid har ønsket å bli, helt til jeg fant drømmejobben som jeg har nå ❤️


5. hvis du kunne bo i et annet land, hvilket skulle det vært og hvorfor?

Åå, det må være Berlin eller Barcelona. Berlin er kanskje den kuleste og mest befriende byen jeg vet om, med masse deilig kaffe, bra uteliv og masse forskjellige mennesker. I Barcelona får jeg storby og strandliv, noe som er den beste kombinasjonen jeg vet om.


6. Hva er det villeste du har gjort?

Da jeg på impuls flyttet til Trondheim uten å ha et skikkelig sted å bo, ingen jobb og ingen plan for hva jeg skulle gjøre der. Heldigvis så fant jeg både leilighet, jobb og studie i løpet av de fem årene jeg ble der.


7. Hva var din første jobb?

Da jeg var 13 drev mamma et utested/kafé på Hamar, så jeg jobbet der hver lørdag med å servere kaffe og rydde.


8. Hvilken film er den beste du har sett?

Titanic - men bare fordi jeg i løpet av en helg så den åtte ganger og fordi jeg kan hele utenatt. Også håper jeg alltid at båten ikke skal synke.


9. Hvis du kun fikk spise en ting resten av livet, hva ville det vært?

Pasta, pasta og pasta.


10. Hva er din favoritt restaurant?

Le Benjamin og Arakata deler førsteplassen.


11. Hva er du skikkelig god til?

I det siste har jeg blitt j*vlig god til å strikke, også er jeg ganske god på å sy, også sier Espen at jeg er flink til å få mennesker til å le, så jeg velger å tro på han!


12. Hvilke tre ord beskriver deg best?

Omsorgsfull, ærlig og snill.


13. Filterkaffe eller espresso?

Alltid filterkaffe, med en god cappuccino ved siden.


14. Hva er det kjæreste du eier?

Alle smykkene jeg har arvet av mormor og mamma, samt Hedmarksbunaden min.


15. Tre ting du ville tatt med deg på en øde øy?

Strikketøy, yogamatte og Joakim.


16. Hvis du var en stol, og en kjent person skulle sittet på deg, hvem skulle det vært?

Beyoncé.


17. Hva er du skikkelig dårlig til?

Jeg klarer ikke å slappe av 100%, og det er mega irriterende.


18. Hvilket dyr ville du vært?

Som den kattegale dama jeg er, så ville jeg vært en katt. Helst mine egne katter.


19. Har du et forbilde? Hvis ja, hvem?

Det må være mamma, mammaer er helt sinnsykt sterke mennesker!


20. Hvis du kunne drikke kaffe med hvem som helst i hele verden og hvor som helst i hele verden, hvem og hvor ville det vært?

I Berlin med kjæresten min, Joakim.