• Anette

Bli kjent med Anders fra Tim Wendelboe

Vi i Espressospesialisten er så heldige å få jobbe med et flott knippe agenter rundt om i landet vårt. Disse agentene er til for å spre det glade kaffebudskap til alle deler av Norge, og sørge for at våre kunder får en kvalitativ og trygg kaffehverdag.


I tiden fremover vil vi presentere disse for dere, og først ut er Anders Fretheim som jobber for Tim Wendelboe.Hvorfor er du agent for Espressospesialisten?

- Eg jobbar for Tim Wendelboe og tilbring mykje av tida mi med å hjelpe våre kundar med opplæring, kalibrering av utstyr og å etablere gode rutinar for kvalitetskontroll og reinhald. Då me ikkje sel maskiner e.l. er det veldig viktig for oss å kunne ha eit godt samarbeid med dei som har det beste utstyret og å kunne hjelpe våre kundar å gjere riktige investeringar og å kjøpe utstyr som leverar høg kvalitet og ikkje sviktar midt i rushet.


Hva mener du er viktigheten med godt espresso- og kaffeutstyr?

- Lågt behov for vedlikehald og konsekvente resultat. 


Hvordan startet du med kaffe?

- Eg jobba i platebutikk på Voss som også hadde ei lita espressomaskin. 


Hva er det beste ved kaffe?

- At det er mogleg å ha såpass stor innverknad på bøndene sine liv ved å betale meir for kvalitet og jobbe direkte med dei. Kaffeprisar har stått stille dei siste 40-50 åra og det er heilt kritisk at me klarar å endre den økonomiske modellen slik at bøndene får betre betalt.


Fortell en funfact om deg selv.

- Eg vart nyleg pappa til Knut og det er det kjekkaste som finst. 


Foto: Red Rainey

85 visninger