• Anette

Finn din perfekte Mazzer kvern

Det finnes et hav av espressokverner ute i kaffeverden og å finne den perfekte kvernen for ditt behov er ikke alltid like lett. Vi fører espressokverner fra blant annet den italienske produsenten Mazzer og vi vil gjerne hjelpe deg litt på veien mot å finne den kvernen som matcher ditt behov.Mazzer Mini Electronic

Mazzer Mini Electronic er en liten og lett kvern som passer utmerket på kjøkkenbenken hjemme, på et kontor eller et lite serveringssted. Kvernen bruker ca. 10 sekunder per shot og er utstyrt med 64mm flate kniver. Mazzer Mini er lett å betjene med det brukervennlige trykkpanelet hvor du enkelt kan stille inn mengde for enkle og doble shot eller du kan velge å bruke manuell overstyring. Den har et trinnløst justeringshjul for enkel innstilling av malingsgrad og med «Grind on demand» funksjonen som kverner bønnene rett ned i filterkoppen, får du alltid fersk kaffe til servering.

Kniver: 64mm flate kniver

Passer for: Hjemmebaristaen, kontor, lite serveringssted

Farge: Mazzer Mini leveres i matt svart


Mazzer Lux D


Lux D er resultatet av et tett samarbeid mellom Mazzer og La Marzocco, hvor målet har vært å bygge en optimal espressokvern for hjemmet. Lux D er utstyrt med en brukervennlig startknapp som aktiveres idét du setter bryggehåndtaket i posisjon, som gjør at du enkelt oppnår rett mengde for både enkle og doble shot. Lux D bruker ca. 10 sekunder per shot og leveres med 61mm flate kniver. Den har, som Mazzer Mini, trinnløst justeringshjul for enkel innstilling av malingsgrad og med «Grind on demand» funksjonen får du nymalt kaffe for hver servering.

Kniver: 61mm flate kniver

Passer for: Hjemmebaristaen

Farge: Mazzer Lux D leveres i svart, hvitt og rustfritt stål

Mazzer Super Jolly


Super Jolly er den minste størrelsen av de profesjonelle kvernene til Mazzer. Like kniver som de minste modellene, men en sterkere motor gir god malingsgrad og bedre kapasitet. Super Jolly passer fint inn i mindre serveringssteder og kaffebarer, som ønsker en kvern av kvaliteten Mazzer er kjent for. Kvernen er lett å betjene med brukervennlige programmerbare knapper for enkel og dobbel shot og trinnløst justeringshjul for innstilling av malingsgrad. Super Jolly bruker ca. 6 sekunder per shot og har 64mm flate kniver. Som modellene ovenfor har også Super Jolly «Grind on demand», som gir deg absolutt nymalt kaffe for hver servering.

Kniver: 64mm flate kniver

Passer for: Mindre serveringssteder

Farge: Svart


Mazzer Major


Mazzer Major kombinerer store flate kniver med en sterk motor som gir god kapasitet og stabil malingsgrad. Espressokvernen maler et dobbelshot på ca. 10 sekunder, og er dermed et godt valg for travle kaffebarer. Eget telleverk holder styr på hvor mange shot som er laget og en innebygd vifte holder temperaturen på den steker motoren nede slik at bønnene beholder sin ideelle temperatur og ikke blir påvirket. Kvernen er lett å betjene med brukervennlige programmerbare knapper for enkel og dobbel shot og trinnløst justeringshjul for innstilling av malingsgrad. Mazzer Major bruker ca. 3 sekunder på enkel shot og har 83mm flate kniver. Som alle Mazzer Electronic kverner har denne også «Grind on demand» funksjonen for nymalt espresso, shot etter shot. Mazzer kommer i løpet av 2020 med en oppgradert versjon av Major; Major V.

Kniver: 83mm flate kniver

Passer for: Travle kaffebarer

Farge: Svart


Mazzer Kony


Mazzer Kony har koniske kniver og motor med relativt sakte rotasjonshastighet som gir en presis malingsgrad og lav varmegang, og i tillegg mindre støy under bruk. Kvernen har stor kapasitet og trinnløs justering av malingsgraden. Mazzer Kony passer perfekt for kaffebarer med høyt volum og som har høye krav til stabil og lik malingsgrad for best ekstrahering av espressoshot. Kvernen er programmerbar for enkle og doble shots, men mulighet for manuell overstyring. Mazzer Kony bruker ca. 4 sekunder per shot og er utstyrt med «Grind on demand» funksjonen. Mazzer kom i 2020 med en oppgradert versjon av Kony, nemlig Kony S. Følg med for oppdateringer rundt dette.

Kniver: 63mm koniske kniver

Passer for: Kaffebarer med høyt volum

Farge: Svart


Mazzer Robur S