Julebilde 2020 kopi.jpg

TAKK FOR I ÅR!

Vi vil takke for 2020, oppdatere deg på julens åpningstider og orientere deg om nye priser og andre viktige punkter som venter oss i året som kommer. Mer om dette nedenfor.

Kjære kunde,

 

2020 nærmer seg slutten, men vi befinner oss fortsatt i en tid som har vært svært utfordrende for svært mange i serveringsbransjen. Espressospesialisten og våre søsterselskaper har heller ikke vært skånet for pandemiens følger. Samtlige av våre medarbeidere har vært permittert i lange perioder og flere kollegaer, kunder og leverandører har hatt sykdommen på nært hold. Når alt kommer til alt; kan vi riktignok se tilbake på året med en følelse av at «vi evnet å ri av den første stormen». Selv om utfordringene langt i fra er over, så har de mange nederlagene og de sårt tiltrengte seirene også skapt noe viktig; nemlig verdier. Dette er verdier som mange kan kjenne seg igjen i. De ikke kan telles i banken; og har snarere kommet i form av styrkede mellommenneskelige relasjoner, økt kunnskap; mange har fått testet sin tilpasningsdyktighet, evne til innovasjon og fått innsikt i sider av livet de kanskje tidligere ikke har tenkt stort på. Aldri før har vel det «kjedelige og rutinemessige» hverdagslivet vært mer attraktivt og etterlengtet? Nå som solen omsider snur er det en styrket gjeng i Espressospesialisten & Co som gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver. «Come what may!» Om alt skulle gå til helvete; vel – så har vi alltids kaffen!❤️☕️

 

Med dette vil vi takke alle og enhver for året som har gått – og vi vil ønske deg velkommen tilbake til neste år. Kanskje får vi både lov og glede av å gi deg en klem igjen om noen måneder? Vi håper det. 

 

I mellomtiden ønsker vi hele deg en riktig God jul og hell og lykke i året som kommer.

Åpningstider i julen

Espressospesialisten holder stengt fra 23. desember og er tilbake i vanlig drift igjen 4. januar 2021. Barista Service har vaktordning i den perioden vi holder stengt og kan nås på 46 96 86 96 hvis du skulle få behov for service. 

 

PS! Nytt år innebærer lagertelling. Etter planen gjennomføres dette for vår del i uke 1. Vi legger opp til å operere som normalt, men ber om forståelse for at dette kan ha påvirkning på leveringstider

 
 
Prisjusteringer 2021

Under budsjettfasen for året som kommer har vi hatt fokus på å holde prisene så stabilt som mulig (aller helst lett etter muligheter for å justere de ned); og vi har utfordret våre leverandører til å gjøre det samme. Vi er glade for å meddele at prisene i stor grad være uendret på de fleste av våre merkevarer. Det er kun enkelte modeller fra La Marzocco (Strada, KB90 og Leva) som justeres noe opp; ellers forblir produkter fra Mazzer, Bunn, Modbar, Marco, Puqpress, Poursteady mer eller mindre de samme som i 2020. Imidlertid vil merkevarer fra Mahlkönig og Ditting økes med ca. 15%. Dette skyldes i hovedsak to ting: Mahlkönigs nye espressokvern-serie (E65 og E80) ble lansert med gunstige introduksjonspriser priser i 2020. I tillegg til dette opplyser produsenten om økte produksjonskostnader fremover.

 

De oppdaterte prislistene være tilgjengelige på våre nettsider tidlig i januar.

 
Flere fordeler for vedlikeholdsavtalekunder av Barista Service

Vårt søsterselskap, Barista Service, går inn i 2021 med uendrede priser på timepriser og reservedeler. Prisene på årlige vedlikeholdsavtaler økes med ca. 5%. Betingelsene for kunder som har avtale om et fast, årlig vedlikeholdsprogram er gjort mer attraktive og kunder kan i 2021 dra nytte av følgende fordeler:

 

 • Lavere timepriser på Ad-Hoc service

 • Prioritet ved hasteservice.

 • Alle deler som inngår i serviceavtale-modulene er redusert med gjennomsnittlig 25% mot veiledende pris.

 • Hvis det er ønskelig at tekniker skifter deler utover det som inngår i avtalen så gjøres selve arbeidet gratis.

 • Servicemateriell inngår i fastprisen.

 • Tilbud om dagleie av lånemaskin – dersom maskinen må inn på verksted.

 • Sjekklister og servicehistorikk oversendes digitalt.

 
Pakker på hyller
Leveringstider i 2021

Leveringstidene har dessverre svekket seg en del. Enkelte produsenter kan melde om underleverandører som har vært tvunget til å stenge. Generelt finnes det færre transportkjøretøy i markedet, og dessuten skaper strengere grenseoverganger større forsinkelser enn tidligere. Vi har etter beste evne forsøkt å planlegge kapasiteten, men vil anmode alle som vet at en investering står for tur, om å være tidlig ute.

 
Produktnyheter og utgående modeller i 2021
 • Fra La Marzocco ventes det spennende nyheter både på maskin- og på kvernsiden. Stay tuned!​

 • Fra Ditting fases KR804 ut og erstattes av 807.

 • Fra Mahlkönig relanseres Guatemala i ny drakt på vårparten. Mer informasjon om dette kommer om noen måneder. Modellene K30, Tanzania og DK15 går ut av sortimentet.

 • Fra Bunn forsvinner kvernene FPG og LPG fra porteføljen.​​